Teeblogi

Ajatuksia ja arvioita maailman toiseksi suosituimmasta juomasta

Venäjällä – In Russia

with 5 comments

Blogissa on ollut pieni tauko ja hyvästä syystä – olen nimittäin muuttanut Pietariin! Pienen alkukaaoksen elämä uudessa kaupungissa alkaa jo pikku hiljaa kulkea raiteillaan ja tarkoituksena on myös jatkaa blogin kirjoittamista, mutta tahti voi nyt näin alussa olla hiukka epäsäännöllinen, kunnes saan nettiyhteydet jne järjestettyä. Teetähän Venäjältä ei puutu – maa on Britannian ohella suurin teen tuoja Euroopassa ja täällä on teejuonnilla pitkät perinteet. Pietarista löytyy useita alan erikoisliikkeitä ja valikoimat tavallisissakin kaupoissa ovat ilahduttavan monipuoliset. Teekulttuurin asemasta täällä kertoo myös, että kaupungissa järjestetään myös vuosittaiset teemessut!

Advertisements

Written by Teeblogi

12.9.2010 at 13:59

5 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Hei!
  Olen lisännyt blogisi linkin omaan blogiini (valkoinenleijona.wordpress.com) yhdeksi seuraamistani blogeista. Joko olet löytänyt suosikkiteepaikkoja naapurimaasta?

  Leo

  28.10.2010 at 11:38

  • Hei! Mukavaa, että suomenkielisten teeblogeja tulee lisää ja samalla kiva tietää, että minullakin on vielä lukijoita, vaikka kirjoittaminen on ollut täysin tauolla viime viikkoina (parannusta tulossa…).

   Pietarin “teeskene” on oikein mielenkiintoinen – olen löytänyt mm kaupan, joka myy vain taiwanilaista teetä!

   PS. Lisäsin blogisi linkkeihini

   Teeblogi

   28.10.2010 at 18:48

   • Tervetuloa seurailemaan minunkin blogiani. Sieltä Pietarista päin teen maailma näyttää varmaankin vähän toisenlaiselta. Valinnanvapautta ja tarjontaa lienee enemmän. Kävin vuosia vuosia sitten Helsingissä venäläisessä kahvilassa tai teehuoneessa. Se ainakin oli mieleenpainuva paikka ja teen tarjoilu siihen aikaan omaa luokkaansa hilloineen ja haudutuspannuineen.

    Leo

    28.10.2010 at 21:05

 2. Moi,
  Olipa hienoa löytää tallainen blogi. Alunperin löysin tämän etsittyäni Googlesta: “teen tilaaminen netistä”. Olen ns. aloittelija teen parissa, mutta onneksi on näitä blogaavia konkareita. 🙂

  Vinkkinä muillekin teen ystäville (kerrankin laadukas) Ylen ohjelma teestä: http://areena.yle.fi/video/1321987392456 Vielä noin kuukauden katsottavana, mutta ei taida valitettavasti näkyä ulkomaille. :I

  janx

  26.11.2011 at 18:48

  • Moi,

   Kiitoksia kommententeista! Ylen dokumentti vaikuttaa todella mielenkiinotiselta, mutta on tosiaan katseltavissa vain Suomessa.

   Teeblogi

   29.11.2011 at 21:25


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: